Notícies

AUXILIAR DE CONVERSA

Benvolgudes famílies.

Des de fa 6 cursos a la nostra escola hem tingut un auxiliar de conversa en llengua anglesa nadiu. Aquest curs va començar la Katerine fent aquesta funció però per diversos motius ha hagut de plegar.

Ens hem posat en contacte amb l'empresa Home to Home que porta a terme el programa CAPS facilitant auxiliars de conversa a les escoles. El proper mes de novembre vindrà una nova auxiliar de conversa. Aquest programa CAPS (en document adjunt trobareu informació) requereix la participació de les famílies en el sentit que dues o tres famílies fan la funció de família acollidora al llarg del curs. 

Les famílies d'acollida són un dels pilars més importants del programa perquè, a part de proporcionar allotjament i manutenció als auxiliars de conversa, són el seu primer contacte amb la nostra llengua i cultura, i un suport molt important pel benestar de l'auxiliar i la seva integració. 

Així mateix, les famílies es beneficiaran del fet de tenir a les seves cases una persona de parla anglesa que a través de la convivència els podrà ajudar a aprendre i a practicar l'idioma, tant als nens com als pares.

Tenim algunes famílies interessades en participar d'aquesta iniciativa però hem cregut oportú i necessari obrir la possibilitat a totes les famílies de l'escola perquè totes se'n puguin beneficiar.

Així, si alguna família està interessada o vol més informació pot dirigir-se a la direcció de l'escola on l'atendrem amb molt de gust.

Atentament

Pere Salvans, Director

   0_1_Presentacio_Families_CA.pptx