Notícies

Assemblea General de l'AMPA

Us  convidem a l' ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA  de l'AMPA de l'Escola Vedruna que tindrà lloc a la Sala de l'escola el dilluns 4 de novembre a les 9 del vespre. Us adjuntem l'acta de l'Assemblea del curs anterior, 2012.

Atentam...

llegir més »


Loteria de Nadal AMPA VEDRUNA-SALLENT

Ja podeu adquirir participacions de la Loteria de Nadal 2013 de l'AMPA de l'escola Vedruna

No. 72231

Preu 3 €

llegir més »


VAGA 24 D’OCTUBRE 2013

 Davant la convocatòria de vaga d’Ensenyament del proper dijous 24 d’octubre  i atenent la decisió personal de cada mestre/a a donar-hi suport, us informem que majoritàriament els mestres han decidit fer vaga.

Per tant L’ESCOL...

llegir més »


Informació: Vaga del 24 d'octubre

El passat dijous 17 d'octubre, en reunió dels Directors Generals de les escoles Vedruna juntament amb l'Equip de Gestió de la Fundació, van acordar lliurar a les respectives comunitats educatives el manifest que ha fet la FECC ...

llegir més »


CROS ESCOLAR

Inscripcions i calendari

En document adjunt us lliurem el calendari i el full d'inscripció per a la temporada de cros 2013/14.

llegir més »


Dissabte 12 Octubre Portes Obertes Llar d'Infants Vedruna

Dissabte 12 d'octubre de 2/4 de 12 a la 1 del migdia podreu Visitar LLar d'Infants de l'escola. L'accés estarà obert per la porta de ferro (pati). Us esperem.

llegir més »


Recordatori: Quota de material Octubre i Novembre

Benvolguts pares i mares,

Tal i com us han anat informant a les reunions d'inici de curs  us recordem que la quota del material escola que els vostres fills reben de l'escola, bé repartida en dues parts que es cobren als rebut...

llegir més »