Atenció al públic:

8h-13h/15h-17h

Joaquima de Vedruna, 2

08650 Sallent

938 370 520

vedrunasallent@vedruna.cat

Vedruna Sallent

Som Vedruna Sallent

L’escola Vedruna Sallent, present a la Vila des del 1.858, pretén formar persones creatives, autònomes, amb sentit crític i una actitud oberta i solidària que els permeti desenvolupar-se en un món cada dia més canviant.

ELS NOSTRES VALORS

Partint del Projecte Educatiu Vedruna com a pal de paller

  • El respecte: el centre de totes les nostres actuacions és la persona. El respecte i l’acceptació de l’altre són la base de tota la nostra acció educativa i formativa.
  • La inclusió: som un centre inclusiu. La diversitat és una font de riquesa que ens ajuda ser millors persones i a valorar a l’altre.
  • L’equitat: per donar a tothom les mateixes oportunitats.
  • La sostenibilitat: hem de crear cultura i despertar consciències sobre la infinitat de recursos que tenim a l’abast per deixar un món millor del que hem trobat.

UNA ESCOLA FAMILIAR

Una educació propera i familiar. Obrim les portes de l’escola per crear vincles, sinergies i coneixement juntament amb les famílies.

Els nostres educadors i famílies, són els acompanyants del procés educatiu de cada alumne en un clima de pau, valoració i bona convivència perquè aprenguin d’una manera comprensiva que serveixi per adquirir noves competències, afrontar noves situacions i construir la seva pròpia vida.

El Departament d’Orientació i Intervenció Psicopedagògica vetlla per atendre totes les demandes relacionades amb el procés d’aprenentatge i amb el benestar psicològic i emocional de tots els alumnes.

ELS NOSTRES SERVEIS

Menjador escolar amb cuina pròpia

El servei de menjador amb cuina pròpia en el centre i amb una empresa externa que garanteix la qualitat del servei.

Acollida matinal

Per ajudar les famílies a conciliar l’horari laboral i escolar, gràcies a l’AFA, oferim acollida matinal de 7:30 a 9:00.

Assessorament psicopedagògic

Un equip de professionals de la psicologia i pedagogia orienten als alumnes i les famílies que precisen aquest servei.

Estades plurilingües

Les Escoles Vedruna Catalunya oferim la possibilitat, pels alumnes de 3r a 6è, d’unes colònies d’estiu a Catalunya íntegrament en anglès.

EQUIP DIRECTIU

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website