Atenció al públic:

8h-13h/15h-17h

Joaquima de Vedruna, 2

08650 Sallent

938 370 520

vedrunasallent@vedruna.cat

Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

Menjador escolar amb cuina pròpia

El servei de menjador amb cuina pròpia en el centre i amb una empresa externa que garanteix la qualitat del servei.

Acollida matinal

Per ajudar les famílies a conciliar l’horari laboral i escolar, gràcies a l’AFA, oferim acollida matinal de 7:30 a 9:00.

Assessorament psicopedagògic

Un equip de professionals de la psicologia i pedagogia orienten als alumnes i les famílies que precisen aquest servei.

Plataforma digital ClickEdu

El software Clickedu és una plataforma escolar que inclou la gestió acadèmica, administrativa i econòmica. Els nostres alumnes disposen d’usuari i contrasenya per accedir a la Plataforma de gestió Clickedu. També tenen accés les famílies. Això fa de Clickedu un entorn virtual d’aprenentatge i espai privat i segur de comunicació amb les famílies.

Serveis digitals

Disposem de pantalles interactives a totes les aules. Els alumnes de cicle inicial s’inicien en les activitats multimèdia a partir de l’ús de les tauletes. A cicle mitjà i superior els alumnes treballen individualment amb un ordinador portàtil de tipus chromebook, que facilita en gran manera el treball cooperatiu i la consulta i la navegació per la xarxa.

Auxiliars de conversa en llengua anglesa

L’auxiliar de conversa nadiu/a facilita als nostres alumnes un contacte directe, natural i continu amb aquesta llengua estrangera. L’auxiliar de conversa en llengua anglesa està a les diferents etapes d’infantil i primària.

Estades plurilingües

Les Escoles Vedruna Catalunya oferim la possibilitat als alumnes de 6è de fer una estada a Irlanda durant el curs. Pels alumnes de 3r a 6è oferim unes colònies d’estiu a Catalunya íntegrament en anglès.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

L’AFA, conjuntament amb l’escola, organitza i gestiona una sèrie d’activitats fora de l’horari escolar, que complementen la formació integral dels nostres alumnes.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website