Atenció al públic:

8h-13h/15h-17h

Joaquima de Vedruna, 2

08650 Sallent

938 370 520

vedrunasallent@vedruna.cat

GLOBAL CAMP 2023

Vedruna presenta a Vic 70 experiències educatives en ODS

El dissabte 4 de març al matí el Recinte Firal El Sucre, de Vic, ha acollit el Global Camp de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. Amb el lema ‘Comprendre, empatitzar i actuar per transformar el món’ on s’han exposat fins a 70 projectes educatius que alumnes de les escoles Vedruna de tot el país han impulsat en l’àmbit dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i de l’Agenda 2030.

L’exposició parteix de la trajectòria i recorregut en ODS de la xarxa d’escoles Vedruna. I de la implementació de pràctiques educatives transformadores que tenen en compte la persona, el planeta, la pau, la prosperitat i el partenariat. Aquest curs precisament han presentat tot un itinerari educatiu ODS: una proposta pionera per garantir la continuïtat en el treball a favor d’aquests objectius, amb activitats i projectes que cobreixen totes les etapes educatives: des d’Infantil fins a Cicles Formatius i Batxillerat.

Vedruna Sallent presenta dos projectes “Amb la Salut (no) s’hi juga” i “Fem un punt i apART”. En el primer projecte, relacionat amb l’ODS 3  (Salut i benestar) i realitzat per  l’alumnat de Primer Cicle de Primària, s’ha volgut potenciar la importància de tenir cura de la salut d’una manera divertida, utilitzant el joc com a recurs pedagògic. El segon projecte, vinculat a l’ODS 5 (Igualtat de gènere), ha permès a l’alumnat de Tercer Cicle posar nom de dona al talent femení que durant molt anys ha estat invisibilitzat tant en el món de la música com de la pintura. 

Si vols veure més sobre aquests projectes fes click al link:

1- Amb la Salut (no) s’hi juga

2- Fem un punt i apART

Comments are closed.
Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website